positief nieuws

Wekelijkse positieve nieuwsberichtje

Het is niet allemaal slecht nieuws.

Bekijk het nieuws op tv of in de krant, een en al oorlog, strijd, economische malaise en Trump. Dat is de nummer 1 reden dat een aantal mensen om mij heen gestopt is om het dagelijkse nieuws te volgen. Wat we nodig hebben is positief nieuws.

Vandaar dit wekelijkse item. Een positief bericht uit de media. Niet alles loopt de soep in!

positief nieuwsBelasting gaat omlaag!

Euhm… op suikervrije frisdrank en bronwater. Het kabinet is bezig dit concreet te maken volgens het AD. Men wil deze dranken goedkoper maken zodat het aantrekkelijker word om ze te drinken.

Door de afschaffing van de “Verbruiksbelasting”  word een liter bronwater of suikervrije frisdrank maar liefst 9 cent goedkoper! Hierover word op het moment onderhandeld, zodat deze maatregel opgenomen kan worden in het “Preventieakkoord“.

Met het akkoord hoopt staatssecretaris van Volksgezondheid Paul Blokhuis de gezondheid van de Nederlander te verbeteren. De bedoeling is dat het akkoord in oktober gepresenteerd gaat worden.

In de onderhandelingen zijn vele partijen vertegenwoordigt. Zorgaanbieders, sportverenigingen, patiëntenorganisaties en bedrijven praten allemaal mee. De toekomst ziet er dus sprankelend uit voor onder andere bronwater.

(bron: het AD)

Positief nieuws te melden?..

Heb jij ook een leuk positief nieuwtje onder ogen gekregen? Schroom je dan niet om het mij te melden, en wellicht is jouw bericht onderwerp van de het volgende “Wekelijkse Positieve Nieuwsbericht!”.

persoonlijke ontwikkeling

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.