positief nieuws

Wekelijkse positieve nieuwsberichtje

Het is niet allemaal slecht nieuws.

Bekijk het nieuws op tv of in de krant, een en al oorlog, strijd, economische malaise en Trump. Dat is de nummer 1 reden dat een aantal mensen om mij heen gestopt is om het dagelijkse nieuws te volgen. Wat we nodig hebben is positief nieuws.

Vandaar dit wekelijkse item. Een positief bericht uit de media. Niet alles loopt de soep in!

positief nieuwsMan vind verloren trouwring.

Is dat nu echt zo bijzonder vraag je jezelf wellicht af. Best wel! De trouwring die door de man in Berghem (Brabant) werd gevonden, was van zijn overleden grootvader. Die was hem in 1928 kwijtgeraakt.

Tijdens werkzaamheden in de tuin vlakbij het oude huis van zijn grootvader, kwam de ring bovenwater. De ring was vermoedelijk in 1928 verdwenen tijdens de bouw van het huis.

Gelukkig was de ingegraveerde informatie in de ring nog zo goed als nieuw. Zo kon gemakkelijk worden achterhaalt van wie deze trouwring was.

De man heeft het sieraad aan zijn 87 jarige tante aangeboden. Die vond het heel bijzonder om de ring van haar vader onder ogen te krijgen na al die tijd!

Echter heeft ze hem weer teruggegeven aan haar neef. “Zijn vrouw word binnenkort 60 jaar, en het lijkt me een mooi cadeau” aldus de 87 jarige vrouw. “Zo blijft het mooi binnen de familie”.

(bron nu.nl)

Positief nieuws te melden?..

Heb jij ook een leuk positief nieuwtje onder ogen gekregen? Schroom je dan niet om het mij te melden, en wellicht is jouw bericht onderwerp van de het volgende “Wekelijkse Positieve Nieuwsbericht!”.

persoonlijke ontwikkeling

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.