Hoi, ik ben het.

afvallen

Ik word gelukkig en succesvol

Ik ben Rene, niet zo oud maar helaas ook niet te jong. Al mijn hele leven werkzaam in de sport, in het bezit van 2 mooie dochters en een soulmate, mijn vriendin. Misschien logisch, maar ik sport graag en daarnaast houd ik als hobby mieren (nerd alert) 😉

Verder heb ik een bovengemiddelde interesse in lesgeven en aanleren. Oftewel, ik ben graag “de leraar” en ik help zo graag mensen groeien. Dat kan zijn met sport maar ook in heel andere gebieden. Op het sociale vlak bijvoorbeeld. Wat ook bovengemiddeld is, is mijn energie! Mensen worden soms gek van mij, nooit moe en altijd gemotiveerd.

Mijn Visie en dromen

Op mijn blog over succesvol worden en leven,  en gelukkig zijn mag jij verwachten dat ik mijn dromen deel. Meerdere experts op het gebied van “goalsetting” (doelstellingen maken) zeggen dat je op een aantal gebieden moet opschrijven wat jouw wildste dromen zijn. Ik onderscheid er voor het gemak even 5. Gezondheid, relaties, werk, geld en tijd. Zoals je misschien al een beetje gezien hebt…hieronder staat de uitkomst. Het is een lap tekst maar zeker een aanrader om te lezen denk ik. Dan hebben jullie een idee waar ik naartoe ga werken, en heb jij een voorbeeld hoe jij jouw dromen kunt uitschrijven. Hieronder wat ik probeer over 10 jaar te bereiken.  Ik ben benieuwd naar jouw reactie onderaan deze pagina 🙂

gelukkig worden

Over 10 jaar…

Gezondheid

Ik wil een gezond en gespierd lichaam met een vetpercentage van max 15%. Met de hele dag door veel energie om van alles met 100% inzet aan te pakken. Zowel fysiek als mentaal. Ik voel mij trots op mijn lichaam en energieniveau.

Mijn mindset is superpositief, the sky is the limit. Daarmee beïnvloed ik op een positieve manier de mensen die dicht bij mij staan, mijn dierbaren. Daarnaast ben ik in touch met mijn emoties, en daar open over naar mensen om mij heen.

Relaties

Samen met mijn vriendin heb ik een steeds groeiende en verdiepende relatie. Passioneel, romantisch en oprecht. We zijn mateloos geïnteresseerd in elkaar en versterken en helpen elkaar te groeien als mens. Minstens 1 keer per maand laat ik aan haar merken door iets romantisch of kleins te doen, hoe blij ik met haar ben.

Ik heb een diepe relatie met mijn dochters. Begeleid hen door het leven, ondersteun ze. Ik probeer zo goed als ik dat kan, ze op te leiden tot sociaal, zelfverzekerde en succesvolle volwassenen die deelnemen aan de maatschappij. Ik zal ze de weg wijzen zodat ook zij hun dromen waar kunnen maken.

Ik heb fijne vrienden die geïnteresseerd zijn. Zonder dagelijks drama. Ook online ken ik een aantal collega’s, bloggers goed. Met mijn familie heb ik een diepere connectie. We gaan 2 keer per jaar samen iets doen met mijn moeder, mijn vader en broertje. Tijdens deze trips praten we over wat ons bezig houd en delen we gevoelens en gedachten. Ik ga elke 3 maanden een weekje weg. Dat kan voor  business zijn of puur voor de fun. Elke jaar wil ik 1 grote reis ondernemen met mijn soulmate , de wereld gaan verkennen. Ik leer daarnaast surfen en golf regelmatig ter ontspanning.

Werk en geld

Ik heb verschillende vormen van inkomsten. Die stellen mij in staat om met grote vrijheid werk en plezier te combineren. Ik krijg 60% van mijn inkomsten uit passieve inkomsten. Ik heb een goedbezochte blog waar ik met passie  elke week minimaal 1  leerzaam bericht op plaats. Met mijn blog help ik zoveel mogelijk mensen interactief met hun dromen en hoe deze te bereiken. Daarnaast bezit ik een aantal huizen waar ik appartementen in verhuur. 2 volle werkdagen per week besteed ik aan Amazon FBA en verdien ik goed aan producten met mijn logo. Ook schrijf ik boeken en maak ik tutorials .

Ik zorg dat ik €500.000 achter de hand heb voor pensioen. Ik woon in een knus huis met supermooie inrichting in een gezellige stad. Daarnaast bezit ik een 2e huis ergens waar ik regelmatig graag verblijf. Ik rij een mooie zwarte gepimpte mini cooper. Ook heb ik tot mijn beschikking een personal trainer en  een voedingsdeskundige, om mij te begeleiden en mij gezond te houden.

Tijd

Ik besteed mijn tijd zo dat ik niet hele dagen aan het werk ben. Dat er ruimte is voor vakantie, familie-uitjes en plezier. Zelden ervaar ik druk omdat ik tijd te kort kom, en mijn vrije tijd is ook echt quality time.

goede relatie tips

Geef nooit op

Ik laat mij nooit, maar dan ook nooit door het leven verslaan of in een hoekje drukken. Er is altijd hoop. Ik ben creatief en gemotiveerd om het beste van mijn leven te maken.

“Ik deed altijd maar wat”

3 gedachtes op “Hoi, ik ben het.”

  1. John

    He Rene, nieuwe hobby?
    Heb je geen blog succesvol klussen voor me?
    Groeten, John.

    1. Hoi John, Leuk dat je mijn site gevonden hebt. Stuur mij even een berichtje wat je er tot nu toe van vind. Zou ik erg op prijs stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.