project succesvol leven

Het verhaal achter Project Succesvol Leven

Waarom lees jij dit nu niet vanuit een prachtige villa?

Project succesvol leven startte bijna 20 jaar geleden. Toen wist ik het zeker. Terwijl ik wandelde door de villawijk in een dorp in Zuid Holland was ik ervan overtuigd, later word ik succesvol!

Mooie auto, goede baan, een lading geld op de bank en een wasbordje onder mijn Hugo Boss overhemd. Nu, 20 jaar later draag ik een basic t-shirt van de Bristol, valt mijn Peugeot bijna uit elkaar en heb ik veel geld op mijn bankrekening staan,….als je de komma naar achteren kon schuiven.

Wat is er gebeurd met mijn dromen van toen? Waarom heb ik toen geen actie ondernomen en leef ik nu het succesvolle leven dat ik voor ogen had?

Project succesvol leven

De reis van 1000 stappen begint met de eerste.

Mijn dromen van toen zijn helaas niet uitgekomen. De vraag is, wat heb ik eigenlijk heb geprobeerd om mijn doelen te bereiken? Jij hebt toch ook  ooit gedroomd over jouw perfecte partner, jouw ideale droombaan, een slank lichaam of veel geld verdienen

Heus wel! En wie niet? Iedereen heeft dromen toch. Meestal lijken ze heel onbereikbaar en ver weg. Maar onthoud dat elke stap, hoe klein ook, een stap dichterbij jouw einddoel is. Opeens is jouw droom dichterbij gekomen.

Alleen,…met dromen alleen kom je niet vooruit. Je moet de eerste stap nemen! Project succesvol leven is mijn eerste stap geweest, en met dit project wil ik proberen zoveel mogelijk mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling te helpen.


Eye-opener

Het is een beetje cliché, ik weet het. Maar daar was hij dan. De openbaring en dat terwijl ik niet de jongste meer ben inmiddels. Ik ben Rene, en voor mij was mijn eerste eyeopener het boek van 365 dagen succesvol.

Mijn lieve vriendin was daarmee bezig toen ik haar voor het eerst ontmoette. Zij leende mij haar boek en spoorde mij aan het te lezen. Dat boek was het zetje dat ik nodig had. Een nieuw inzicht dat alles kan als je er in gelooft, je ervoor inzet, leert en oefent. Je moet alleen wel beginnen mensen!


“Ik droomde altijd alleen maar wat”


project succesvol leven

Het geheim van een succesvol en gelukkig leven.

Wat ik miste was een gestructureerde aanpak op weg naar succes en geluk. Het boek zorgde dat mijn interesse daarnaar was gewekt. Dus ging ik ook YouTube kanalen volgen van oa Stephan James, Arnold Schwarznegger, Robert Kiyosaki etc.

En had of heb jij een bloedhekel aan lezen? Ik verslind inmiddels boeken! Boeken waar ik een review over ga schrijven. Daardoor heb ik nog veel meer nieuwe inzichten en invalshoeken gekregen, waardoor ik meer en meer gemotiveerd geraakt ben om niet meer mee te drijven met de massa.

Ik ga mijn eigen weg maken en leren volgen. Succesvol en gelukkig zijn kun je leren, daar ben ik van overtuigd.

 


En daar was project succesvol leven geboren.
persoonlijke ontwikkelingOmdat ik graag kennis deel en mezelf graag hoor praten…. Dacht ik op een mooie dag in juli:” is een blog geen leuk idee?” Dan kan ik daar alles kwijt wat ik wil vertellen. Oh ja, en er wellicht mensen mee helpen. 😉

Grappig feitje, ik had nul verstand van blogs. Hoe je er eentje maakt, wat ervoor nodig is, of hoe je iets waardevols of inspirerend schrijft. Dat is misschien nog wel te merken op het moment. Anyway, het punt is dat je alles kunt leren.

Ik heb mijn hele site, koppelingen naar facebook, webhosting, email verkeer, lay-out en nog 1000 veel moeilijkere dingen geleerd via YouTube en Google. Alle informatie is er! Over alles! Je hoeft het alleen maar op te zoeken.

Maar het belangrijkste wat ik gedaan heb is…….ben je er klaar voor?………IK BEN GESTART!  De eerste stap is gezet. Ik ben niet gaan wachten tot alles perfect was, dat is het nooit. Starten met iets wat je graag wilt, dat moet je doen!


 

Waarom is deze blog interessant voor jou?

Als je enige interesse hebt in persoonlijke ontwikkeling, maar geen idee hebt waarmee je moet beginnen, kun je op mijn blog wel wat ontdekken. Of als je al jaren met een droom zit, en je wilt nu eens wat doen met die (nu nog) fantasie?

Lees de blog en je zult zeker iets vinden wat je interesse wekt. Het zou ook nog kunnen dat je familie of een vriend van mij bent en ik je dwing alles te lezen. Ik zal in ieder geval al mijn kennis en alles wat ik leer en tegenkom inzetten om deze blog voor jou interessant te maken.

Zo zal ik ook verschillende experimenten doen die mij interessant lijken op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Of dat nu de CEO dag- en nacht routines zijn, yoga om 3 uur in de nacht of varkens knuffelen.

Als het wat dat iets toevoegt op weg naar mijn dromen, probeer ik het. De vooruitgang en resultaten zal ik uiteraard met jullie delen. Dan kun je zelf bepalen of jij er ook iets aan hebt.

Ik ben gestart op weg naar een succesvol leven. Vragen?…Stel ze! Tips?….Geef ze! Of misschien zou je graag zien dat ik iets uitprobeer waarover jij twijfelt, gewoon vragen. Project succesvol leven is er voor jou maar ook voor mij. Mijn missie is om jou te motiveren jouw leven in eigen hand te nemen. Te groeien en te leren en uiteindelijk je dromen waar te maken. Het kan!


“Het is nooit te laat om te starten”


persoonlijke ontwikkeling

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.