ceo routines

Dag 10 van CEO routines experiment

Dag 10 CEO routines, het leven is zwaarder geworden.

Sinds 23 augustus ben ik gestart met CEO dag en nacht routines.  Wat samengevat inhoud dat ik probeer te leven zoals bekende succesvolle CEO’s doen. Dus vooral,….vroeg opstaan!

Dat is echt waar ik afgelopen week de meeste moeite mee gehad heb. De snooze knop werd een beetje te makkelijk. Daarom heb ik mijn alarmklok zo ver weg gezet dat ik er niet bij kan zonder uit bed te komen. CEO routines zijn niet voor watjes, daar ben ik nu wel achter.

 


De minpuntjes tot nu:

Het vroege opstaan is en blijft nog een dingetje. Ik denk, of hoop eigenlijk, dat het gewoon nog steeds wennen is aan dat nieuwe ritme.

Sporten zo vroeg is minpuntje twee. Niet dat ik het moeilijk vind om 10 minuten te sporten direct als ik uit bed kom. Nee, iets heel anders. Ik kreeg spierpijn! En nu is het dus uitvogelen wat voor 10 minuten training ik moet doen elke ochtend. Cardio op de fiets, of een circuitje spiertraining. Blijft even op gevoel uittesten.


De pluspunten tot nu:

Die CEO routines hebben ook echt wel stevige pluspunten gelukkig! De grootste is dat ik echt veeeeel meer tijd heb nu ik vroeg op sta voor andere dingen. Ik doe nu de afwas, de was, maak schoon en ruim op voor ik ergens mee start.

Daarna heb ik tijd voor leuke dingen. Zoals persoonlijke ontwikkeling en mijn blog. En dan pas…..is het tijd om naar mijn werk te gaan.

In de avond even rustig je lichaam voorbereiden om te gaan slapen vind ik ook een echte aanrader. Lekker in bad met kaarsjes is echt favoriet. (zie foto 😉

Ook het licht wat dimmen voor je naar bed gaat helpt serieus. Lekker romantisch, zo in het schemerlicht. LOL. Daarnaast probeer ik dan ook mijn telefoon en tablet uit mijn leven te bannen (tijdelijk), al lukt dat nog niet altijd. Dat licht van je telefoon maakt juist dat je alerter en wakkerder word. Niet zo handig dus voor het slapen gaan eigenlijk.

En dan het laatste….euhmmm… koud afdouchen de laatste 5 seconden. Het is niet te geloven, maar ik lieg niet mensen. Ik begin het fijn te vinden.

Wanneer ik die laatste paar seconden van je douchebeurt de eerste koude druppels voel, pffffff! Het energiepijl stijgt meteen naar niveau 11 op de schaal van 10. Echt heerlijk stiekem. Dus ook dat is een echte aanrader zeg ik.

 


Nog maar 20 dagen te gaan….

Nu voor mij nog de laatste 20 dagen door zien te komen. Ik twijfel op dit moment nog steeds wat ik na deze maand CEO routines ga doen. Ermee door, of uithuilen en vergeten dat het ooit gebeurd is. Zou jullie graag meer mee willen geven, zeggen dat dit het leven is wat je moet leiden als je succesvoller wilt zijn. Dat vroege opstaan houd mij nog een beetje tegen.

ceo routines

“To be continued..”persoonlijke ontwikkeling

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.