ceo routines

Experiment: De CEO dag en nacht routines

Wat houd het experiment in?

Dit experiment is gebaseerd op een filmpje dat ik op YouTube voorbij zag komen, getiteld:”We Try CEO Morning Routines And Night Routines“. Drie jonge mannen die hun lifestyle en ritmes omgooien en inwisselen voor die van beroemde CEO’s.

Een Ceo is een Chief Executive Officer, oftewel een algemeen directeur in het Nederlands. De grote baas! Enkele grote CEO’s zijn bijvoorbeeld, Bill Gates, Mark Zuckerberg en Richard Brandson.

Wetenschappers hebben onderzoek naar bekende en succesvolle CEO’s gedaan, en wat blijkt?… Veel routines die zij volgen zijn hetzelfde. Er zit een patroon in. We noemen deze voor het gemak maar even, de ceo dag en nacht routines.

ceo dag en nacht routines

Wat moet je concreet doen tijdens : CEO dag en nacht routines?

In de blogpost “7 veranderingen die werken” geef ik aan het einde al een beetje de spoiler. Mijn aangepaste routines die ik ga volgen heb ik daar al een beetje een heads-up van gegeven. In de video op YouTube houden de mannen die het experiment doen een ander tijdschema aan.

Ik heb dat zelf wat aangepast omdat mijn baan (tennisleraar) ervoor zorgt dat ik vooral erg laat thuis ben. En er moet wel iets geslapen worden ūüėČ Hieronder routines die je kunt proberen te volgen als jij dit ook wilt proberen. Ik ga het in ieder geval minimaal en maand lang proberen.

Hoe gaat het experiment tot nu toe?

Ik moet zeggen, het is nu dag 5 en het gaat het met ups en downs. Het is lastig om je aan je routines te houden als er bezoek is bijvoorbeeld. Je moet een beetje ego√Įstischer worden en iets meer voor jezelf kiezen dan.

Het vroege opstaan is ook wel een dingetje. Soms spring ik mijn bed uit, klaar voor actie en heb ik er zin in! Maar goed, daartegenover staat dat ik af en toe 2/3 keer op snooze druk geef ik eerlijk toe. Dat bed ligt dan echt even te lekker.

Het positieve is, omdat ik vroeg uit bed kom heb ik ook echt belachelijk veel tijd voor mijn gevoel. Ik sport, doe huishoudelijke taken, de was en dan heb ik nog tijd zat voor mijn blog voordat ik naar mijn werk moet. Ideaal!

Het beste voordeel wat mij betreft van ceo dag en nacht routines. Als kleine bonus merk ik dat een vaste routine gewoon lekkerder leeft. Je weet wat te doen, je doet het en er is structuur. Heerlijk. Ik zeg, nog 3 en een halve week te gaan, let’s go!

ceo dag en nacht routines

2 gedachtes op “Experiment: De CEO dag en nacht routines”

  1. Pingback: Dag 30 CEO routines,dit moet je trainen! |

  2. Pingback: Routines, een goed idee om te veranderen. |

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.