goede voornemens

Dagboek 12 februari 2019, goede voornemens maken voor jullie.

Je komt hier niet om plaatjes te kijken 😉

goede voornemensWelkom beste lezer. Terwijl ik dit type is het eindelijk mooi weer na maanden bewolking, miezer en harde wind. Ik zie vandaag zowaar blauwe lucht en zon. Een fijn gezicht, word ik vrolijk van als ik naar buiten kijk.

Meeste mensen houden van een zonnetje. Maar je komt niet op deze blog om plaatjes van mooi weer te bekijken natuurlijk. Jij wilt interessante artikelen, scherpe reviews en leerzaam leesvoer voorgeschoteld krijgen. Daarvan ben ik me ook bewust dus daarom bij deze een goed voornemen voor de eerste helft van 2019.

“Wat is dat voornemen dan?” . Nou makkelijk, ik ga elke week 2 artikelen uploaden op Project-succesvol-leven.nl . Tenminste, dat is de bedoeling. Want met maart, wat voor mij de drukste maand voor het jaar is, kan dit wel eens erg ambitieus zijn. Echter, hou me aan mijn woord jij daar, ja jij! Degene die dit nu leest, zorg dat ik mijn goede voornemens na kom.


Vrije tijd kan iedereen heel goed verspillen.

social mediaErgens, ja ergens zal ik de tijd vandaan moeten toveren om mijn voornemens waar te maken. Uiteraard ga ik wel artikelen met waarde voor jullie produceren. Het plan is in ieder geval niet om een stukje uit de Donald Duck over te typen.

De vraag is dan natuurlijk, wanneer ik dat ga doen? Drukke baan, laat thuis, veel te regelen deze maand. Ik zal je vertellen beste lezer, er is meer tijd dan ik dacht! En….dat geld ook voor jou. We verspillen als Nederlanders en Belgen nogal wat tijd met loze suffe activiteiten.

Eindeloos op je telefoon surfen bijvoorbeeld. De NOS kreeg data van de app die gebruik van I-phones bijhoud wereldwijd. Gok jij eens hoeveel er gemiddeld per dag aan tijd op een mobiel word doorgebracht… Het antwoord zet ik onderaan dit artikel. Lees het eerst maar helemaal af 😉

  1.  30 min
  2. 1 uur
  3. 2,5 uur
  4. 4 uur

Een beetje minder social media, appen en op YouTube surfen is echt geen slecht idee. Zo zijn er tegenwoordig zelfs apps om je mobielverslaving wat te minderen en je te helpen met je goede voornemens. Dat geeft toch wel aan dat het een serieuze zaak is, de tijd die wij aan ons mobieltje verspillen.


Mijn You Tube en Nu.nl verslaving gaan eraan zeg ik je!

mobielZo weet ik van mezelf (zal het eerlijk toegeven) dat ik vooral bij het wakker worden, en net voor het slapen gaan veel op mijn mobiel zit. In de ochtend even een kwartiertje opstarten met het nieuws is best oké. Maar om 15 minuten daarna erachter te komen dat ik filmpjes van katten die scheel kijken zit te volgen op YouTube,…. toch jammer.

Als ik alles bij elkaar optel, en dat heb ik dus gedaan, dan kom ik op best wat minuten uit die ik nuttiger had kunnen besteden. Wat zeg ik, UREN!!! Ik heb berekend dat ik per week minimaal zo’n 4 uur aan vrije tijd kan opofferen en besteden aan Project succesvol leven. Dan ben ik trouwens nog lief geweest. Ik heb mijn kwartiertje NU.nl lezen nadat in de vroege ochtend mijn alarm is afgegaan behouden. Toch wel even lekker.


Wat vind je van mijn nieuwe homepage?…

project succesvol levenMaar goed, ik zal jullie dus proberen elke week met 2 artikelen te verassen. Wat vind je trouwens van mijn nieuwe homepage? Het is altijd eng als er iets werkt, om de knop om te zetten en alles te verbouwen aan de site. Toch risicovol. Ik zou de eerste niet zijn waarbij de site daarna vastloopt, of dat alle content opeens verdwenen is.

Deze week ben ik namelijk in trant van mijn goede voornemens voor jullie, flink in de materie gedoken. Materie met betrekking tot het bouwen van een goede duidelijke homepage. Overal heb ik gezocht naar info op het web. Veel gevonden ook. Alleen spreken alle “experts” elkaar best vaak tegen over hoe een goede homepage eruit zou moeten zien.

Ik zelf maar het beste advies eruit gepikt. Dusssss….. wat vinden jullie ervan? Suggesties? Moet ik hiervan mijn beroep maken of kan ik de laptop beter als dienblad gaan gebruiken volgens jou.. 😉 Erg benieuwd naar.


Een lekkere uitsmijter

goede voornemensEn dan is het alweer zover. Na druk lang en snel typen, zoeken, snuffelen naar info is dit bericht in mijn dagboek op zijn einde. Speciaal om lekker af te sluiten 2  ideeën. De eerste is dat ik hieronder zal afsluiten met een grappige quote. De tweede weten jullie al als het goed is… Het antwoord op de vraag hoeveel een gemiddeld mens op zijn mobiel zit. 4 uur dus!!! (antwoord A)


“het leven is geen rozengeur en maneschijn, maar paardenbloemen ruiken ook lekker”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.