project succesvol leven

Boek review: 365 dagen succesvol

365 dagen succesvolDetails:

Samenvatting:

Het boek 365 dagen succesvol is een goede start op weg naar het gelukkigste jaar van je leven. In kleine, praktische en concrete stapjes neemt dit handboek je mee naar jouw eigen succes. Je zal in staat blijken dingen te realiseren die je niet eerder voor mogelijk had gehouden.

David de Kock en Arjan Vergeer ontwikkelden deze succesformule op basis van de praktische ervaring van duizenden mensen en belangrijke inzichten op het gebied van de psychologie, (persoonlijk) leiderschap en management. Aan de hand van onder meer eenvoudige en uitdagende opdrachten, anekdotes en voorbeelden, maak je met 365 dagen succesvol in een jaar tijd jouw reuzensprong naar succes!


Mijn mening:

Voor de mensen die op zoek zijn naar wat houvast in hun leven, en wat meer richting is dit boek ideaal. Mij heeft het zoals jullie in mijn eerdere blogpost kunt lezen, geïnspireerd om de eerste stappen te zetten op weg naar een succesvoller leven.

365 dagen succesvol is dan wel inspirerend, soms draven David en Arjan iets teveel door in hun eigen waarheden. Zoals het gezegde gaat, “er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden”. Sommige passages botsen daarom soms met mijn principes en visies op het leven. We zullen maar zeggen, pak het beste eruit en vergeet de mindere adviezen en opdrachten uit het boek een beetje.

Ook zijn sommige teksten soms een beetje “zweverig” geschreven.Maar voor degenen die daar doorheen weten te prikken, is  het lezen van 365 dagen succesvol zeker geen tijdsverspilling!

Want dit boek heeft echt een goede methodische aanpak ontwikkeld.  Dit zal jou zeker aanslaan als je meer houvast en richting zoekt in je leven. Stap voor stap word je bewust gemaakt van jouw situatie, dromen en kwaliteiten. Het boek kan voor je zelfvertrouwen zeker een boost zijn.

Zoals ik al zei, het is op z’n minst een inspirerend boek door zijn verfrissende kijk op het leven en al zijn facetten. Tevens staan er ook goede concrete voorbeelden in over hoe je elke stap kunt maken die het boek aanraad. Een aanrader! 

boek review

1 gedachte op “Boek review: 365 dagen succesvol”

  1. Pingback: Het verhaal achter Project Succesvol Leven |

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.